Politica de confidentialitate

Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systemsasigură cea mai mare diligență în ceea ce privește protejarea confidențialității clienților actuali și potențiali folosind site-urile Web MedTracS. Astfel, oferim informații privind principiile de colectare, prelucrare și utilizare de către Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems informații despre utilizatorii site-urilor web MedTracS. Această Politică se aplică tuturor site-urilor web MedTracS deținute și operate de Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems, denumite în continuare siteuri web MedTracS.

Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems asigură cea mai mare diligență în ceea ce privește funcționarea profesională și conformă cu legislația aplicabilă a site-urilor web MedTracS, în special cu legea care protejează confidențialitatea utilizatorilor site-ului, inclusiv:

- Prezentul document este supus legii romane;

- Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora;

- Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Reglementarea UE. 119/1.

Pharmalog srl. Cu sediul in Romania, 540035 Targu Mures, str. Aurel Filimon nr. 6, CUI RO18870214, J26/1176/2006, tel: 0040 365 410 605, email: office@pharmalog.ro,  Optima.Systems Sp. z o.o. cu sediul la Zwyciestwa 14/105 St. Gliwice, Polonia și Szeged Software Zrt. cu sediul la Kozep fasor 1-3 St., 6726 Szeged, Ungaria, sunt administratorii datelor personale și procesează datele personale obținute, printre altele, prin intermediul site-urilor web MedTracS.

Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems vă informează că procesează datele personale ale clienților actuali și potențiali pentru a oferi produse și servicii. Datele partajate vor fi procesate pentru timpul necesar atingerii scopului informării, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Informațiile furnizate de utilizator site-urilor web MedTracS, inclusiv datele sale personale, pot fi utilizate în scopuri comerciale și de marketing, în cazul în care utilizatorul este de acord. Consimțământul utilizatorului este echivalent cu acceptarea primirii informațiilor comerciale și de marketing.

In a situation where a person using MedTracS websites discloses in the contact form or in any other way personal data of a third party, it is considered Într-o situație în care o persoană care utilizează site-urile Web MedTracS oferă în formularul de contact sau în orice alt mod date cu caracter personal ale unei terțe părți, se consideră că are permisiunea corespunzătoare a persoanei ale cărei date le-a dezvăluit.that he/she has the appropriate permission of the person whose data he/she disclosed.

Personal daDatele personale ale clienților actuali și potențiali pot fi puse la dispoziția entităților care cooperează cu Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems numai dacă acestea și-au dat acordul anterior și numai în scopurile indicate în consimțământ.ta of current and potential customers can be made available to entities cooperating with Optima.Systems Sp. z o.o. and Szeged Software Zrt. only if they have previously given their consent to it and only for the purposes indicated in the consent.

Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systemsvă informeazăcă în cazul procesării datelor Dvs. personale aveți dreptul de a inspecta și de a controla prelucrarea datelor Dvs. și de a solicita suplimentarea, actualizarea, corectarea sau ștergerea datelor în cazul în care scopul pentru care au fost obținute a fost îndeplinită și permisă de lege, precum și dreptul de a se opune prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing. În orice moment, aveți dreptul să solicitați încetarea procesării, adică ștergerea datelor dvs. personale - formularul de trimitere a acestei solicitări este dat la colectarea acestor date.

Site-urile Web MedTracS pot conține legături către site-uri web ale altor entități. Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems nu au niciun efect asupra conținutului site-urilor Web gestionate de aceste entități, politicii de confidențialitate a site-urilor lor web și nu poartă răspundere pentru ele.

În cazul în care aveți nelămuriri, adresați solicitarea Dvs. la adresa de e-mail office@pharmalog.ro, info@optima.systems și szegedsw@szegedsw.hu

 

Politica de utilizare cookie-urilor pe site-urile Web MedTracS

Site-urile web MedTracS pot utiliza cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere care conțin diverse informații care sunt salvate pe dispozitiv când vizitați un site web. Cookie-urile permit ajustarea funcționării site-urilor Web la preferințele utilizatorilor. Datorită cookie-urilor, este posibil să analizăm paginile cele mai vizitate ale site-urilor Web și comportamentul utilizatorilor. Cookie-urile ne permit să măsurăm eficiența activităților noastre comerciale și să ne adaptăm oferta unui anumit grup de destinatari. Cookie-urile ne permit, de asemenea, îmbunătățirea continuă a site-urilor web MedTracS și utilizarea lor ușoară și user-friendly.

Cookie-urile nu permit în niciun fel identificarea identității persoanei care vizitează site-urile web MedTracS, nu prelucrează date personale și nu provoacă modificări de configurație în dispozitivul final al vizitatorului site-ului și în software-ul instalat pe acest dispozitiv.

Site-urile web MedTracS utilizează fișiere cookie pentru a:

- permite utilizatorului să folosească funcționalitatea de bază și extinsă a site-urilor MedTracS;

- furnizarea de servicii;

- să adaptați conținutul paginilor la dispozitivul final al persoanei care utilizează site-urile web MedTracS, să memorați setările individuale și să optimizați utilizarea site-urilor web;

- să asigure securitatea utilizării site-urilor web;

- să creeze date statistice anonime și agregate pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-urilor web; și

- pregătirea activităților comerciale și a ofertelor de produse și servicii și adaptarea lor la un anumit grup de clienți actuali sau potențiali.

Site-urile web MedTracS utilizează următoarele tipuri de cookie:

Seturi cookie de sesiune temporară - rămân în browser-ul web până când sunt dezactivate sau când ieșiți sau vă deconectați de pe site-ul pe care au fost postate. Acestea sunt, în primul rând, cookie-uri necesare pentru a asigura utilizarea corectă și sigură a site-ului web și funcționalitatea acestuia. Acest tip de cookie-uri nu colectează informații în scopuri de marketing.

PeCookie-urile permanente - rămân în browser-ul web al dispozitivului final al persoanei care vizitează site-ul până când acestea sunt șterse de către utilizator sau pentru o perioadă predeterminată de timp specificată în parametrii fișierului cookie.rmanent cookies – they remain in the web browser of the end device of the person visiting the website until they are deleted by the user or for a predetermined amount of time specified in the cookie file parameters.

Setările implicite ale browserelor web permit cel mai adesea utilizarea și plasarea cookie-urilor în ele. Este posibil să configurați browserul web astfel încât înainte de fiecare plasare a fișierului cookie să apară un mesaj corespunzător. De asemenea, utilizatorul poate bloca complet utilizarea cookie-urilor. Cu toate acestea, aceasta implică dezactivarea completă sau parțială a funcționării corecte a site-urilor web MedTracS.

Pentru a schimba setările browserelor web în ceea ce privește cookie-urile, mai jos vă oferim link-uri de confort la instrucțiunile celor mai populare browsere cu informații despre cum să efectuați modificările relevante:

- Google Chrome  https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ro

- Firefox  https://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

- Internet Explorer  https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

- Opera  https://blogs.opera.com/news/2015/08/how-to-manage-cookies-in-opera/

- Safari  https://support.apple.com/ro-ro/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac


Nici o schimbare în setările cookie-urilor de către utilizator nu înseamnă că acestea vor fi incluse în dispozitivul final al utilizatorului și astfel Pharmalog Srl, Szeged Software si Optima.Systems va stoca informații despre dispozitivul de terminare al utilizatorului și va avea acces la acesta.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cookie, consultați următorul site web sau alte site-uri care descriu subiectul:

http://www.allaboutcookies.org/


În cazul unor întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să le trimiteți la adresele noastre de e-mail:

office@pharmalog.ro, info@optima.systems si szegedsw@szegedsw.hu


Pentru probleme legate de protecția vieții private sau de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să trimiteți o cerere prin e-mail la adresa office@pharmalog.ro, info@optima.systems și szegedsw@szegedsw.hu sau să ne contactați telefonic la (+40) 365 410 305, (+48) 32 743 61 70 și (+36) 62 55 44 70